Gebruik

Wat heeft FarmaContent te bieden of hoe integreer je FarmaContent in je apotheek? Een nieuwe applicatie roept altijd een hele hoop vragen op. Onderstaande tutorials zullen je daarom helpen wegwijs te maken in het aanbod en gebruik van FarmaContent.

De Mediabibliotheek: begeleidende materialen

In onze mediabibliotheek zijn er heel wat nuttige materialen voorhanden die naast de begeleiding van de patiënt ook de farmaceutische zorgverlening van de apotheek ondersteunen. Ontdek hier hoe de mediabibliotheek precies in zijn werk gaat.

De Mediabibliotheek: eigen content

In onze mediabibliotheek kan je ook eigen materialen opladen die alleen in jouw apotheek zichtbaar zijn. Ontdek hier hoe je je eigen mediabibliotheek vorm geeft.

Productinformatie: één locatie, alle informatie

Alle nodige informatie over een product op één scherm? Eén adres: FarmaContent. Op ons productinformatiescherm bundelen we allerlei informatie van verschillende bronnen samen.

Productinformatie: ontbrekende producten

Op het productinformatiescherm heb je alle informatie over de beschikbaarheid van een product snel bij de hand en kan je ook mogelijke alternatieven raadplegen.

Campagnemodule

Wil je actief aan de slag gaan met informatie uit FarmaContent? Dat kan via onze campagnemodule! Op die manier creëer je een uniforme patiëntbegeleiding in je apotheek.

FarmaContent in apotheeksoftware

FarmaContent is zeer gemakkelijk te raadplegen vanuit je apotheeksoftware. Ontdek hoe onze applicatie geïntegreerd werd met de TWIN apotheeksoftware.

De Nieuwsfeed

Op onze nieuwsfeed brengen we je op de hoogte van de laatste informatie rond topics die voor jou of jouw apotheek relevant zijn. Ontdek hoe je zelf je voorkeuren kan aanduiden.

Het FarmaContent platform

Informatie snel terugvinden en deze vlot doorspelen naar je patiënten? Ontdek hoe FarmaContent dit voor jou mogelijk maakt.

FarmaContent Screenshot 1
FarmaContent Screenshot 2
FarmaContent Screenshot 3
FarmaContent Screenshot 4
FarmaContent Screenshot 5

Streef naar uitmuntendheid in patiëntenzorg en apotheekbeheer!

Contacteer ons